B-Akatemia, B Nuorten Suomi-sarja karsinta,lohko 4

HPK B Akatemia - Ässät Akatemia  4 - 1

Hämeenlinna

Vauhdikas kärkiottelu

Sarjan kärkiottelu alkoi vauhdikkaasti, kotijoukkue HPK oli ensimmäisessä erässä kuskin paikalla ja teki ylivoimalla ottelun ensimmäisen maalin ajassa 11.24. Maalintekijänä Elmo Toivonen ja syöttäjänä Arttu Levonne. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä HPK Jonas Vuorio 11 ja Ässien Julius Kukkola 19 torjuntaa. Ässät lisäsi luistelua ja taklauksia toiseen erään mutta HPK vastasi ja hallitsi erää tehden 2 maalia. Maalintekijöinä Severi Savijoki ja Kasper Virta. Kolmas erä sujui kotijoukkueen osalta osittain jäähyboxin puolella mikä johtui kovasta tunnetasosta ja Ässät pääsi kuittaamaan ylivoimalla kavennusmaalin. Ässät haki pelin lopussa lisämaalia ilman maalivahtia mutta HPK:n Mico Vuorinen sivalsi tyhjään Ässä pömpeliin loppulukemat 4 - 1. Ottelu oli sarjan tähän astisista peleistä hyvä tasoisin, pelin tunnetaso oli korkea mistä kertoo myös suuret jäähymäärät HPK 32 min. ja Ässät 16 min. Hyvähenkinen kotijoukkue pelasi ehjän pelin ja ansaitsi voittonsa. Ottelun kokonaistorjunnat HPK Jonas Vuorio 31 ja Ässät Julius Kukkola 62 torjuntaa.

Tilastot

4 - 1

Ässät Akatemia
1 - 02 - 01 - 1
11'MaaliToivonen Elmo
11'MaalisyöttöLevonne Arttu
19'Jäähy: 2 minToivonen Veikka
28'Jäähy: 2 minLaine Samu
29'Jäähy: 2 minToivonen Elmo
29'Jäähy: 2 minToivonen Veikka
34'Jäähy: 2 minWarjovaara Miko
35'Jäähy: 2 minLevonne Arttu
35'MaaliSavijoki Severi
35'MaalisyöttöHakio Jere
35'2. maalisyöttöToivonen Elmo
39'MaaliVirta Kasper
43'Jäähy: 10 minToivonen Elmo
44'Jäähy: 2 minNurminen Leevi
51'Jäähy: 2 minRönkkönen Jimi
51'Jäähy: 2 minLevonne Arttu
53'Jäähy: 2 minToivonen Veikka
59'MaaliVuorinen Mico
59'MaalisyöttöKosonen Otto