TIEDOTE
Julkaistu: 23.10.2017 00.00

TIEDOTE

Vuosi- ja strategian päivityskyselyn tulokset valmiit

HPK-Juniorijääkiekon järjestämä mielipidekysely on päättynyt ja saimme siihen todella hyvän määrän (168) vastauksia. Kiitos niistä jokaisesta!

Tulosten läpikäyminen on vielä kesken, mutta jo nyt voimme todeta, että saimme sitä kautta arvokasta tietoa siihen, mitä jäsenemme meiltä odottavat. Toiminnan kehittäminen ja eteenpäinvieminen vaativat paljon töitä ja se on helpompaa saamamme rakentavan palautteen ansiosta.

Läpikäymme hallituksen johdolla kaikki kyselyn tulokset. Tulemme kertomaan ne avoimesti sekä esittämään toimenpiteemme vuoden loppuun mennessä.

Työrauhan säilyttävä seuran sisällä

Viime aikoina seuramme kaikille työntekijöille ei olla voitu tarjota täysin turvallista ja rauhallista työympäristöä. Tämä on valitettavaa, eikä missään nimessä toivottua.

Koko Hämeenlinna hengittää jääkiekkoa ja se onkin tärkeä osa meidän jokaisen päivää. Jokaisen meistä on kuitenkin ymmärrettävä, että ihmisten henkilökohtaiseen omaisuuteen kajoaminen ja sen vahingoittaminen ovat rangaistavaa.

Seuramme toimihenkilön omaisuutta on vahingoitettu ja asiasta on tehty rikosilmoitus. Hämeen poliisi tutkii asiaa.

Tällainen toiminta ei tue missään määrin positiivisen toimintaympäristön luomista. Toivomme, että tällainen saadaan loppumaan ja voimme kaikki yhdessä kehittää seuraamme eteenpäin.

HPK-Juniorijääkiekko ry:n hallitus

Seuran uusimmat

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

050 406 1625

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8