Mika Toivola HPK:n uusi valmennuspäällikkö
Julkaistu: 07.03.2018 00.00

Mika Toivola HPK:n uusi valmennuspäällikkö

Mika Toivola on HPK-Juniorijääkiekon uusi valmennuspäällikkö

HPK on valinnut uudeksi valmennuspäällikökseen hämeenlinnalaisen Mika Toivolan.

Pitkän uran jääkiekon parissa tehnyt Toivola aloittaa tehtävässä 1.8.2018. Viimeksi hän on toiminut Porin Ässien urheilutoimenjohtajana vuosina 2011-2016. Tuona aikana Ässät voitti kertaalleen Suomen mestaruuden vuonna 2013.

Toivola on myös kokenut valmentaja ja on toiminut päävalmentajana jääkiekon SM-liigassa Lahden Pelicansissa, Rauman Lukossa ja Porin Ässissä. Sisäksi hän on toiminut JYPin liigajoukkueen apuvalmentajana ja JYPin juniorijoukkueissa. Kaudella 2008-2009 hän valmensi Suomen nuorten alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta.

HPK vastaanotti tehtävään yhteensä 23 hakemusta, josta yhdeksän kandidaattia haastateltiin.
- Valintaprosessi oli mielenkiintoinen, sillä saimme tehtävään paljon hakemuksia. Monien haastatteluiden jälkeen saimme osaavan ja innokkaan valmennuspäällikön HPK-perheeseen, kommentoi HPK-Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Marko Rahikainen.

Rahikaisen mukaan seuran tekemä valinta valmennuspäällikön palkkaamisesta palvelee myös vanhempia.
- Toivolan valinta antaa voimaa tulevaisuuteen kehittää seuran liikuntaa ja urheilua. Tämä on samalla selkeä vastaus viime syksynä tehtyyn kyselyyn vanhemmille.

Tehtävään valittu Toivola puhkuu intoa uudesta tehtävästään.
- Innoissani olen, että pääsen tekemään kotikaupungissa arvokasta työtä ja HPK on aina ollut minulle iso juttu. Ennen syksyä minulla on hyvää aikaa tutustua ihmisiin ja perehtyä asioihin kunnolla. HPK-Juniorijääkiekko on tehnyt ansiokasta strategiatyötä, jota lähdetään aloitettuani toteuttamaan pala palalta.

Toivola korostaa, että HPK:n tehtävänä on tarjota liikkumisen iloa jääkiekon parissa mahdollisimman monipuolisesti.
- On tärkeää, että Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa seuralla on tarjota optimaaliset olosuhteet tavoitteelliselle jääkiekolle, mutta myös harrastustoimintaa, jotta lapset ja nuoret saadaan pidettyä jääkiekon parissa mahdollisimman pitkään jopa omien peliuriensa jälkeen.

Seuran uusimmat

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

050 406 1625

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8