HPK Alumni Kanta-Häme rahaston avustushakemukset 2020
12.11.2020 22:02 Uutiset / Pääsivusto

Kanta-Häme rahaston tuen haku on nyt auki ja päättyy 22.11.2020!

Kanta-Häme rahasto on perustettu tukemaan Kanta-Hämeessä ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita, joilla on jostain syystä vaikeuksia suoriutua jääkiekon harrastamisen yhä nousevista kuluista ja kustannuksista. Rahaston tavoitteena on pyrkiä myös muulla tavoin tukemaan nuorten jääkiekkoa ja sen kehittymistä Kanta-Hämeen alueella. Rahaston pyrkimyksenä on tarjota mahdollisimman monelle alueen nuorelle tilaisuus päästä aloittamaan jääkiekkoharrastus tai jatkamaan sitä, mikäli harrastamisen tiellä on taloudellisia esteitä.

Rahasto toimii niin sanotusti omakatteisena rahastona Alumnin Tukisäätiön alaisuudessa toteuttaen omalta osaltaan säätiön tarkoitusta ja toimintaa jääkiekon kehittämiseksi yhä näkyvämmin Suomen suositummaksi urheilulajiksi.

HPK Alumni järjesti marraskuussa 2019 Pohjantähti Areenalla Alumni All Stars ottelun, jonka tuotto ohjattiin Kanta-Häme rahastoon. Tämän ottelun tuotosta muodostuu rahaston peruspääoma. Kanta-Häme rahasto perustettiin vuonna 2018 jääkiekko-ottelussa halvaantuneen Teemu Tenhusen puolesta järjestetyn hyväntekeväisyysottelun alkupääomalla. Tämä pääoma on merkitty Teemu Tenhusen kuntoutukseen.

Rahaston johdossa ovat entiset pelaajat Niko Kapanen, Jyrki Louhi, Riku Hahl, Tomi Källarsson, Harri Ojanperä, Kaarle Tie ja Aki Heino, joka toimii rahaston puheenjohtajana. Johtokunta vastaa rahaston käytännön toiminnasta ja tukipäätöksissä apuna mukana ovat myös Kanta-Hämeen alueen seurat.

Kanta-Häme rahaston tuen haku on nyt auki ja päättyy 22.11.2020. Hakemus löytyy Alumnin tukisäätiön sivustolta: http://www.alumnisaatio.fi/SAATIO/HAKEMUSLOMAKE/
Huom. Hakemukseen ei tarvitse liittää valokuvaa.

Hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä sähköisesti ositteeseen alumni@hpk.fi tai postitse osoitteeseen:

HPK Liiga Oy
HPK alumni Kiekkoritarinkuja 3B
13130 Hämeenlinna

Syysterveisin,
HPK alumni, Kanta-Häme rahasto


   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat