Joulunäytösohjeistus
24.11.2020 13:26 Uutiset / Luisteluleikkikoulu

Ohjeistus 13.12.20 Joulunäytökseen

HTL:N JOULUNÄYTÖS ”KOHTI JOULUA!” 13.12.2020

Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden joulunäytös ”Kohti joulua!” luistellaan tänä vuonna sunnuntaina 13.12.2020 klo 12.00 Pohjantähti Areenalla. Kenraaliharjoitukset luistellaan torstaina 10.12. Tarkemmasta aikataulusta tulee infoa HTL:n nettisivuille sekä Facebookiin.

Luisteluleikkikoululaisilla on näytöksessä oma ohjelma, johon kaikki luisteluleikkikoululaiset ovat tervetulleita. Näytöksessä jäälle tulevat ainoastaan lapset yhdessä ohjaajien kanssa. Vanhemmat seuraavat näytöstä katsomosta käsin.

Paikalla Pohjantähti Areenalla tulee olla näytöspäivänä klo 11.30. Koronatilanteesta johtuen vanhemmat saattavat lapset koppikäytävän ovelle (Pohjantähti Areenan aulaan), jossa ohjaajat ovat vastaanottamassa lapsia. Tämän jälkeen vanhemmat siirtyvät lipunmyynnin kautta katsomoon. Näytöksen päätyttyä ohjaajat saattavat lapset takaisin Pohjantähti Areenan aulaan, josta vanhemmat noutavat lapset. Vanhemmilla ei ole pääsyä pukukoppikäytävälle. Joulunäytös on osa seuran varainhankintaa ja on kaikille muille paitsi esiintyjille maksullinen. Katsomossa suosittelemme vahvasti maskin käyttöä. Jäähallissa on runsaasti katsomotilaa ja toivommekin, että seurueet pitävät reilun turvavälin toisiin seurueisiin.

Luisteluleikkikoululaisilla on näytöksessä yksi oma esitys ja lisäksi he esiintyvät koko seuran yhteisessä loppunumerossa. Väliajat luisteluleikkikoululaiset oleilevat pukukopissa, jossa ohjaajat huolehtivat heistä. Ohjaajat auttavat lapsia luistinten laitossa, mutta puettehan esiintymisasut lapsille jo kotona. Lapsille voi laittaa mukaan jotain ajankulua esim. väristyskirjan sekä jotain pientä evästä. Laitattehan lapsen kassiin myös huoltajan nimen ja puhelinnumeron, jotta tavoitamme teidät tarvittaessa.

Pukuohje

Luisteluleikkikoululaiset esittävät näytöksessä lumiukkoja. Asuksi lapsille käyvät esimerkiksi valkoiset housut ja paita. Paitaan voi esimerkiksi mustasta teipistä askarrella isot ”napit”. Lisäksi kypärän päälle laitetaan musta/valkoinen pipo ja käsiin mustat/valkoiset sormikkaat.

Mukaan kannattaa varata runsain mitoin iloista mieltä. Tehdään yhdessä näytöksestä lapsille unohtumaton kokemus!

Terveisin koko ohjaajatiimin puolesta Laura Kankainen

Lisätiedot: laurakankainen@hotmail.com   
Lisää uutisia
Luisteluleikkikoulu
«  Kesäkuu   »
Kategoriat