Varusteista ja saapumisesta hallille
17.11.2020 21:42 Uutiset / U8

Varusteiden pukemisesta ja saapumisesta hallille

Moikka.

Varusteiden pukemista pitää harjoitella kotona jos se ei omatoimisesti suju. Kaikilla se ei vielä onnistu tai järjestys on hukassa. Varsinkin pelipäivinä on tullut hieman kiire jäälle kun pukeminen ei ole sujunut.

Jääkiekossa pitää olla kaikki suojat käytössä ja nyt on huomattu että muutamilta pelaajilta puuttuu mm. alasuojat. Alasuojat on äärimmäisen tärkeät ja jatkossa emme päästä ilman täyttä varustusta pelaajaa jäälle. Emme voi ottaa vastuuta loukkaantumisista joten jäälle ei vain ole asiaa ilman täyttä varustusta.

Varusteista puuttuu vieläkin nimiä. Merkatkaa kaikki koska löytötavaraa jää hallille melkein joka kerta.

Huoltajia koulutetaan teroituskoneen käyttöön keskiviikkona 18.11 ja teroituskäytännöstä tiedotetaan Jopoxissa kun päästään teroittamaan.

Pitkälle on jo päästy ja pelejäkin ollut jo jonkun verran. On tullut voittoja ja tappioita mutta mikä parasta ollaan jaksettu tehdä yhdessä ja pitää hauskaa. Hyvällä tuulella lapset kopissa ja jäällä vaikka välillä varsinkin keskiviikkoisin pitkä päivä painaa. Joukkueessa tuntuu olevan hyvä henki eikä kiusaamista tai muuta sellaista ole näkynyt mistä voitte kyllä kaikki kehua lapsia. Jatketaan samaan malliin.

Alkusyksystä painotus oli tasapainon ja luistelutaidon löytämisessä. Nyt ollaan paljon treenattu paljon luistelua ja syöttämistä mihin treenit painottuu vielä joulukuun ajan. Pikkuhiljaa aletaan myös harjoittelemaan laukomista ja mennään vähän kulmiin vääntämään. Edelleen pidetään leikit mukana keventämässä tiukkaa treeniä ja leikitään jäämiestä, hippaa tai muita leikkejä treenien väleissä.

Vielä loppuun vakava suositus on että noudatetaan hallille tuloaikoja Jopoxin mukaan sekä ollaan harjoitusten jälkeen vastassa ajoissa. Mikään ei ole pelaajalle tärkeämpää kuin nähdä oma huoltaja tai vanhempi hymyssä suin kivojen treenien jälkeen ottamassa vastaan.

Syysterveisin

Valmennus ja huoltajat   
Lisää uutisia
U8
«  Kesäkuu   »
Kategoriat