Julkaistu: 01.09.2021 00.00

Tervetuloa mukaan HPK U8 -joukkueeseen!

HPK U8 (2014) toiminta käynnistyy 1.9. Harjoittelemme kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lisäksi pelaamme pelitällejä lähialueiden joukkueiden kanssa, keskimäärin kerran kuukaudessa.

Joukkueeseen mahtuu vielä hienosti uusia pelaajia riippumatta aiemmasta kokemuksesta lajin parissa. Kahden viikon mittaisen kokeilujakson aikana voit harjoitella maksutta, mutta sen jälkeen on sitouduttava toimintaan.

Kausimaksumme on noin 700 euroa / pelaaja. Maksua voi pienentää mm. osallistumalla HPK:n liigaotteluiden lipuntarkastukseen tai kioskimyyntiin. Lisäksi yritysten kanssa voi tehdä kummipelaajasopimuksia, jotka vähennetään suoraan kausimaksusta. Joukkueemme kerää myös yhteistä rahaa mm. Kouvolan Lakun sekä Ullmaxin tuotteiden myynnillä.

Tarkemmat tiedot harjoituksista ja toiminnasta saat joukkueen materiaalipankista löytyvästä kausisuunnitelmasta. Lisäksi voit olla yhteydessä vastuuvalmentajaan (harjoitteluun liittyvät asiat) tai joukkueenjohtajaan (harjoittelun ulkopuoliset asiat).

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan täältä: https://www.hpkjuniorit.fi/joukkueet/5883/lomake/2512/ilmoittautuminen-u8-joukkueeseen

Vastuuvalmentaja Elina Pennanen p. 040 574 3345 elina.m.pennanen@gmail.com
Joukkueenjohtaja Kirsi Lustig p. 050 362 8654 kirsi_aijanen@hotmail.com

Joukkueemme löytyy myös instagramista @hpk_2014_u8


Seuran uusimmat