Yhteistyö HPK:n junioreiden kanssa

HPK-Juniorijääkiekko ry:n tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille tervehenkinen, turvallinen ja liikunnallinen toimintaympäristö tavoitteellista harrastamista unohtamatta.

Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kehitystä liikunnan avulla ja luoda liikunnallinen elämäntapa osaksi heidän jokapäiväistä elämää.

Toimintamme tueksi tarvitsemme myös yhteistyökumppaneita, jotta voimme pitää harrastuksen kustannukset edullisina, tarjota joka päivä mahdollisimman laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja ammattimaista valmennusta.

HPK:n junioreiden matkassa yhteiskuntavastuu todella toteutuu. Mukana matkassamme olette konkreettisesti vaikuttamassa alueemme lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Seurallamme on tällä hetkellä yhteensä kaksi yhteistyö- eli Sateenvarjoseuraa. Yhteistyö näiden seurojen kanssa tiivistyy kaiken aikaa. Tahtotilamme on auttaa pienempiä seuroja kehittämään omaa toimintaansa ja siten saamaan myös lisää jääkiekon harrastajia, niin poikia kuin tyttöjä, pienemmille paikkakunnille.

Tällä hetkellä seurassamme on noin 570 pelaajaa, jonka lisäksi vapaaehtoisia toimihenkilöitä on lähemmäs 200 henkilöä. Jäsenmäärä on siis kaikkinensa yli 700!

Panostamme tällä hetkellä seurassamme suuresti kilpapolun ohella myös harrastepuoleen. Meidän mielestä jääkiekkoa tulee olla mahdollisuus harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Tähän meiltä löytyy vaihtoehto Easy Hockey:n eli Kiekkokerhon muodossa, sillä tahtomme on madaltaa aloituskynnystä tarjoamalla kevyempiä vaihtoehtoja erilaisille harrastajille.

Ilman yhteistyökumppaneita moni asia seurassamme jäisi toteutumatta, joten suuri kiitos kuuluu heille! Heidän avullaan pystymme jatkossakin tarjoamaan lapsille sekä nuorille laadukasta toimintaa. Mikäli yhteistyö kanssamme vähänkin kiinnostaa, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

050 406 1625

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8