Akatemia joukkueisiin ilmoittautuminen
15.4.2020 8:33 Uutiset / Pääsivusto

Ilmoittautuminen Akatemiajoukkueiden kesäharjoitteluryhmiin

Elämme poikkeuksellista ja haastavaa aikaa koko yhteiskunnassa joka vaikuttaa valitettavasti myös urheiluun. Pyrimme kuitenkin HPK:ssa omalta osaltamme tekemään parhaamme jotta sinulla, olisi tarvittava tuki, apu ja mahdollisuus edelleen harrastaa liikuntaa sekä kehittää omia liikuntataitojasi.

Lähitulevaisuudessa joudut ottamaan paljon vastuuta itsestäsi ja omasta liikkumisestasi, mutta muista, että seura ja valmennus ovat tukenasi ja näinä aikoina yhteistyön ja vuorovaikutuksen merkitys korostuu.

Joukkueiden muodostaminen tulevalle pelikaudelle tehdään syksyllä jääharjoittelukauden alkaessa. Joukkue- sekä pelaajavalinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti syksyn alkaessa.

HPK-Juniorijääkiekko muodostaa kesäksi yhteensä viisi harjoitteluryhmää ikäluokissa U22-U15. Jokaisen ryhmän pelaajat ohjeistetaan kesäharjoitteluun erillisin ohjein ja ohjelmin.

Liittyäksesi kesäharjoitteluryhmään tulee sinun ilmoittautua alla olevista linkeistä. Näin ollen myös varmistat itsellesi harjoittelun ohjelmoinnin ja ohjeistuksen kesäkaudeksi.

Ilmoittautuneiden pelaajien määrä vaikuttaa myös tulevan kauden joukkueiden muodostamiseen.

HPK U-17 Akatemia (2006-2005)

HPK U-22 Akatemia (2004->)   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat