HPK-Juniorijääkiekon ohjeistus koskien koronavirusta
6.5.2020 13:03 Uutiset / Pääsivusto

HPK-Juniorijääkiekon päivitetty ohjeistus koskien koronavirusta

HPK-Juniorijääkiekko ry. Ohjeistus 6.5.2020

Vaikka hallitus on ryhtynyt asteittain purkamaan rajoitustoimenpiteitä, ei koronavirusepidemia ole ohi. Seurojen ja joukkueiden tehtävänä onkin huolehtia, ettei toiminnassa mukana olevien valmentajien tai pelaajien ja muiden henkilöiden terveys vaarannu.

Toukokuun ajan voimassa on edelleen kymmenen hengen kokoontumisrajoitus, mikä tarkoittaa, että joukkueharjoittelua tai muita joukkueen kokoontumisia ei aloiteta ennen kesäkuun alkua.

Pienryhmissä harjoittelu on sallittua 1.6. alkaen max. 50 henkilön ryhmissä, mutta seurana ohjeistamme edelleen, että kaikkia joukkueiden harjoittelu- tai muiden kokoontumisten tarvetta sekä määrää on syytä harkita tarkoin – vain välttämättömät kokoontumiset yhdessä!

Jos harjoittelua järjestetään tulee sitä toteuttaa seuraavin reunaehdoin:

• Palaverit ja keskustelut pyritään edelleen käymään etäyhteyksin.

• Kaikki harjoitteet, jotka on mahdollista ohjeistaa etänä ennen harjoitusta, vähentävät kontaktien määrää harjoitustilanteessa.

• Harjoittelu toteutetaan ulkona aina kun se on mahdollista.

• Suojaetäisyyksiä (2m/”jääkiekkomailan mitta”) on syytä noudattaa erittäin tarkasti.

• Lähikontaktia tulee edelleen välttää: ei peliä – ei kontaktia! Etäisyyksistä tulee pitää huolta myös koko harjoituksen ajan, hengästyneenä ihmiset välittävät virusta ilmaan enemmän kuin normaalisti.

• Suositaan paikkaharjoittelua kiertoharjoittelun sijaan.

• Pelaajat ohjeistetaan tulemaan harjoituksiin puhtaissa varusteissa, kädet saippualla pestynä. Kasvojen koskettelua tulee välttää ja hiki pyyhitään omaan pyyhkeeseen. Jokaisella on käytössään oma juomapullo. Aivastelut/yskiminen suunnataan hihaan ja kädet pestään hyvin heti harjoituksen jälkeen. Pyyhe ja harjoitusasu pestään jokaisen harjoituskerran jälkeen.

• Käytetään ensisijaisesti omia harjoitusvälineitä. Jos käytössä ovat yhteiset harjoitusvälineet, ei välineitä kierrätetä harjoituksen aikana. Välineet puhdistetaan ennen ja jälkeen harjoituksen.

• Peseytyminen ja suihkussa käynti tapahtuu harjoituksen jälkeen kotona. Kun harjoitus päättyy, siirrytään pois paikalta viivyttelemättä.


HPK-Juniorijääkiekko ry.


   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat