HPK JJK TIEDOTE 12.09.2020
12.9.2020 14:09 Uutiset / Pääsivusto

HPK JJK HALLITUKSEN OHJEISTUS 10.9.2020

HPK:n juniorijoukkueet palaavat normaaliin harjoitteluun

HPK-Juniorijääkiekko peruutti varotoimenpiteenä kaikki torstain 10.9.2020 harjoitukset. Päätös liittyy HPK U20 -joukkueessa todettuihin koronavirustartuntoihin.

Kaikki joukkueet ovat vapaita palaamaan normaaliin harjoitteluun. Jokainen HPK-yhteisön jäsen seuraa tarkasti omaa oloansa ja jää pois toiminnasta pienimmistäkin oireista. Oireiden ilmaantuessa

HPK:n juniorijoukkueiden toimihenkilöitä U18SM ja U15AAA -joukkueista on asetettu karanteeniin mahdollisten altistusten vuoksi. Seura tiedottaa suoraan joukkueita karanteeniajan valmennuksen järjestämisestä.

Joukkueiden toiminta jatkuu normaalin ohjelman mukaisesti perjantaina 11.9.2020.

HPK-Juniorijääkiekko ry:n hallituksen ohjeistus

Hakion katsomotiloja on toistaiseksi rajoitettu turvavälien mahdollistamiseksi ja tällä hetkellä toivomme, että harjoituksia tai otteluita saapuu seuraamaan perheestä vain maksimissaan yksi henkilö. Näin toimiessamme jokaisesta perheestä olisi mahdollista osallistua lasten harrastusten seuraamiseen turvallisesti. Mikäli saavutte katsomoon, huomioittehan Hakiossa katsomotilojen turvavälit ja merkitetyt paikat. Hakioon mahtuu tällä hetkellä vain 50 katsojaa.

Muista myös nämä

- Hakio-hallin ala-aulassa ei saa kokoontua, aula on vain läpikulkua varten

- Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskia ollessanne Hakiossa

- Muistakaa turvavälit katsomossa

- Käytetään käsidesiä halliin tullessa ja hallilta lähdettäessä.

Juniorijääkiekon toimisto on yhteydessä joukkueenjohtajiin, jotka tiedottavat vierasjoukkueiden vanhempia rajoituksista. Vahva suosituksemme on, että vierasjoukkueiden vanhemmat eivät saapuisi Hakioon.

Lisätiedot: Marko Rahikainen 044 2560410


   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat