Terveiset toimistolta
11.12.2020 14:04 Uutiset / Pääsivusto

Terveisiä toimistolta

Hei

Jääkiekkokausi 2020–2021 on saatu pienten käynnistysvaikeuksien jälkeen noin puoliväliin. Kaikki joukkueet ovat syksyllä pelanneet koronasta johtuen melko erilaisia ottelumääriä.

Koronaviruspandemia lopetti jääkiekkotoiminnan joulukuun alussa viranomaispäätöksellä. Kaikki jäähallit ovat kiinni 31. joulukuuta saakka ja junioreiden sarjatoiminta tauolla aina 7.1.2021 asti. Kevät 2020 osoitti kuitenkin, miten hyvin valmennus ja seuran urheilujohto ohjeistivat uusien digimenetelmien kautta joukkueen pelaajat harjoittelemaan ja tekivät uusien kanavien kautta pelaajille ohjelmat. Näin toimitaan myös nyt joulukuussa.

Pandemian vaikutus oli tietysti keväällä raju isku myös seuran taloudelle, mutta selvisimme keväästä ja kesästä suhteellisen pienin vaurioin. Toki kioskin myyntituotot jäivät maalis-huhtikuulta saamatta, emmekä näitä menetyksiä pysty enää tällä kaudella kuromaan kiinni. Myös nyt joulukuussa tehty päätös jäähallien sulkemisesta vaikuttaa seuran tilanteeseen ja hallitus on omissa kokouksissaan keskustellut pandemian vaikutuksesta niin talouteen kuin sopeuttamistoimenpiteisiin.

Syksyllä 2020 tehtiin jäsenkysely joukkueiden toimihenkilöille seuran toiminnasta ja omasta toiminnasta arvio. Kyselyyn vastasi loistava määrä toimihenkilöistä ja iso kiitos kaikille siitä. Kysely osoitti, että joissain asioissa olemme onnistuneet ja toisaalta on asioita, jossa riittää vielä kehitettävää. Seuran toimihenkilöt tekevät jatkosuunnitelmia kyselyn pohjalta kehittämiskohteet huomioiden. Aikomuksena on myös tehdä kysely säännöllisesti, jolloin voimme seurata asioiden kehittymistä.

Kausi 2020–2021 kaikkine rajoituksineen on luonut uusia toimintatapoja, niin harjoitteluun, kuin otteluihin. Turvamääräyksistä emme voi tinkiä, koska olemme Hämeenlinnassa taudin leviämisvaiheessa. On edelleen tärkeää, että me omalla toiminnallamme emme anna taudin levitä, joten pidetään turvavälit, käytetään maskia, pestään käsiä ja käytetään käsidesiä. Rajoitusten takia myös joukkueiden välinen pelaajaliikenne tulee olemaan vähäistä jatkossa. Näin toimiessamme pystymme turvaamaan jääkiekon harrastamisen HPK:ssa. Yleisörajoituksia tulee noudattaa, jotta kaikki halukkaat pääsevät katsomaan lasten ja nuorten otteluita, kun sen aika taas toivottavasti tammikuussa on.

Nyt pandemian jatkuessa ja joulun lähestyessä tahdonkin koko seuran henkilökunnan ja hallituksen puolesta toivottaa Teille rauhallista joulua ja sekä kiitoksemme, että olette olleet kärsivällisiä ja sopeutuneet muutoksiin kiitettävällä tavalla näissä vaikeissa hetkissä.

Terveisin

Marko Rahikainen

Toiminnanjohtaja

HPK-Juniorijääkiekko ry


   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat