HPK-Juniorijääkiekko ryn hallituksen tiedote 19.1.2021
21.1.2021 13:51 Uutiset / Pääsivusto

Hyvät HPK-juniorit, vanhemmat ja toimihenkilöt

Kanta-Hämeen koronanyrkki on suositellut lasten ja nuorten harrastustoiminnan keskeyttämistä vallitsevan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi. Suositus on johtanut siihen, että Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n hallinnoimat urheilutilat suljetaan 21.1.-15.2.2021 väliseksi ajaksi.

HPK:n juniorijääkiekon osalta tämä tarkoittaa seuraavaa:

 • Jääharjoittelu keskeytyy suurimmalta osalta HPK-junioreja.
 • Vain U16SM, U17, U18SM, U18Mestis ja U18Tytöt ovat saaneet luvan jatkaa pienryhmäharjoittelua aiempien ohjeiden mukaisesti.
 • Otteluita ei pelata ainakaan tällä viikolla.

 • Tammikuussa paluu jääharjoitteluun pienryhmissä oli onnistunut ja ohjeita noudatettiin hienosti. Suuret kiitokset joukkueiden johtoryhmille hyvistä järjestelyistä ja junioreille ohjeiden noudattamisesta. On valitettavaa, että hyvät kokemukset toiminnasta eivät saa jatkoa kaikkien joukkueiden osalta uusien päätösten myötä.

  Hallituksen päätöksellä HPK Juniorijääkiekko ei kerää helmikuun maksuerää pl. U16SM, U17, U18SM, U18Mestis ja U18Tytöt joukkueet.

  Nämä joukkueet toteuttavat normaaleja budjetin mukaisia maksusuunnitelmiaan.

  Muiden joukkueiden kannattaa suhteuttaa kuukausimaksuerät todellisen toimintansa mukaisiksi ainakin 15.2. asti. Lisäohjeistusta maksuista ja kauden viimeisistä pelaajamkasujenerästä tulee joukkueille Helmikuun lopulla.

  Juniorijääkiekko/urheilujohto käy läpi tilanteeseen sopivan harjoittelun joukkueittain ottaen huomioon uuden koronaohjeistuksen.

  Toivotaan, että pian päästään taas jääkiekon pariin!

  HPK-Juniorijääkiekko ry:n hallitus


     
  Lisää uutisia
  HPK-Juniorijääkiekko ry
  «  Huhtikuu   »
  Kategoriat