Julkaistu: 13.02.2020 00.00

Junnujen edut

HPK-Juniorijääkiekon jäsenkortilla on saatavilla seuraavia etuja:

Scandic Aulanko: -50% alennus kylpylästä.

HPK Liiga: Ilmainen sisäänpääsy seisomakatsomoon runkosarjan otteluihin sekä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluihin.

Autokoulu Lehtelä: Kaikki mopo-, mopoauto-, moottoripyörä- ja henkilöautokurssin ajopaketit -10%. Alennus ei koske kurssien lain vaatimaa minimiopetusmäärää, yksittäisiä ajotunteja, riskikoulutuksia erikseen ostettuina, ajokieltokoulutusta tai yksittäisiä kaluston vuokria ajokokeissa. Kun ilmoittaudut autokoulun kurssille, näytä HPK:n junioreiden jäsenkorttia. Ilmoita sähköpostitse myös meille siitä, että olet käyttänyt kyseisen etuuden.

Rengasliike Kumisetä Hämeenlinna: Rengaspalveluita kumppanuushinnoin. Kerro että olet HPK:n toiminnassa mukana, joko toimihenkilönä, pelaajana tai kiekkoilijan vanhempana.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tampereen Sähkölaitos: Jokaisesta Lähisähkö HPK-sopimuksesta kilahtaa yksi euro joka kuukausi juniorijääkiekon kassaan. Sopimuksen teet kätevästi osoitteessa www.lähisähkö.fi

Pihlajalinnan bonussopimus: Sopimuksen tehneiden seurojen jäsenien ja perheenjäsenien kaikki ostot Pihlajalinnasta kerryttävät seuralle takaisin maksettavaa bonusta. Bonus kertyy kaikista yksityis- ja vakuutuskäynneistä Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta.

Näin aktivoit bonukset HPK-Junioreille:

1. Kirjaudu Oma Pihlajalinnaan ja liity kanta-asiakkaaksi maksutta.

2. Valitse seurasi omasta profiilisistasi, kohdasta tietosuoja ja suostumukset

3. Valinta on heti voimassa ja bonuskertymä alkaa välittömästi.

Lue lisää ja katso liittymisohjeet Pihlajalinnan sivuilta. www.pihlajalinna.fi/urheiluklinikka