HPK Alumni Kanta-Hämeen rahaston avustushakemukset 2021
12.11.2021 12:36 Uutiset / Pääsivusto

Tuen haku on nyt auki ja päättyy 10.12.2021

Kanta-Häme rahasto on perustettu tukemaan Kanta-Hämeessä ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita, joilla on jostain syystä vaikeuksia suoriutua jääkiekon harrastamisen yhä nousevista kuluista ja kustannuksista. Rahaston tavoitteena on pyrkiä myös muulla tavoin tukemaan nuorten jääkiekkoa ja sen kehittymistä Kanta-Hämeen alueella. Rahaston pyrkimyksenä on tarjota mahdollisimman monelle alueen nuorelle tilaisuus päästä aloittamaan jääkiekkoharrastus tai jatkamaan sitä, mikäli harrastamisen tiellä on taloudellisia esteitä.

Rahasto toimii niin sanotusti omakatteisena rahastona Alumnin Tukisäätiön alaisuudessa toteuttaen omalta osaltaan säätiön tarkoitusta ja toimintaa jääkiekon kehittämiseksi yhä näkyvämmin Suomen suositummaksi urheilulajiksi.

Rahaston johdossa ovat entiset pelaajat Niko Kapanen, Jyrki Louhi, Riku Hahl, Tomi Källarsson, Harri Ojanperä, Kaarle Tie ja Aki Heino, joka toimii rahaston puheenjohtajana. Johtokunta vastaa rahaston käytännön toiminnasta ja tukipäätöksissä apuna mukana ovat myös Kanta-Hämeen alueen seurat.

Kanta-Häme rahaston tuen haku on nyt auki ja päättyy 10.12.2021.

Hakemus löytyy Alumnin tukisäätiön sivustolta HTTP://WWW.ALUMNISAATIO.FI/SAATIO/HAKEMUSLOMAKE/

Huom! Hakemuksessa tulee olla joukkueen tilinumero ja pelaajan viite! Mikäli näitä ei löydy, hakemus hylätään! Hakemukseen ei tarvitse liittää valokuvaa.

Hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä sähköisesti ositteeseen alumni@hpk.fi tai postitse osoitteeseen:

HPK Liiga Oy

HPK alumni

Kiekkoritarinkuja 3B

13130 Hämeenlinna


Terveisin

HPK alumni, Kanta-Häme rahasto


   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat