Julkaistu: 04.09.2023 09.25

HPK-Juniorijääkiekon syyskuun 2023 jäsenviesti

Hyvä Kerholainen!

Tämä on HPK-Juniorijääkiekon kuukausiviesti jäsenistölle. Jatkossa tulemme viestittämään toiminnastamme säännöllisesti kuukausittain kiekkokauden aikana. Tällä kertaa kirjeenä.

Syksyn alettua seurassamme tapahtuu paljon hyviä asioita. Kaikkien seuramme joukkueiden toiminta on käynnistynyt elokuun aikana. Viimeisempänä meni jäälle vasta perustettu HPK U8 (2016-syntyneet) joukkue. Lauantaina Hakion jäähalli täyttyy iloisista Ritariliigan pelureista. Harrastajamäärä on kasvusuunnassa myös edellä mainituissa ryhmissä. Se luo uskoa, että HPK tekee asioita hyvin. Hyvin ei kuitenkaan riitä vaan pitää toimia entistä paremmin joka osastolla. Tästä osoituksena on myös jäsenistölle viestiminen.

Seuratoiminnan laatua voi mitata monella tavalla. Me HPK:ssa haluamme kohdistaa osaamisen ja rajalliset resurssit tehokkaasti. Viimeisen kahden kauden aikana valmennukseen on panostettu seuran toimesta taloudellisesti merkittävästi suurempi rahamäärä kuin aiemmin. Tällä toimenpiteellä haluamme tarjota jokaiselle seurassamme harrastavalle pelaajalle sopivan kasvuympäristön. Seurana voimme tehdä paljon. Yhdessä vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa on realismia tavoitella jopa kansallista kärkeä laatutekijöitä arvioitaessa Hämeenlinnan asukasmäärä huomioiden.

Olemme etuoikeutettu seura, sillä kaikki liikuntapaikat sijaitsevat lähellä toisiaan. Jäävuorot ovat pääsääntöisesti sopivana kellonaikoina, jotta lapset ja nuoret voivat harrastaa sekä kilpailla koulunkäynti huomioiden. Toki jäänkäytön tehostamisessa on reilusti parannettavaa yhteistyössä muiden paikallisen seurojen kanssa.

Muistutan vielä lopuksi, että koulu menee aina harrastuksen edelle seuramme arvoissa. Tämä vaatii arjen hyvää hallintaa pelaajilta ja tukijoukoilta. Ja ennen kaikkea luontevaa yhteistyötä.

Peli on parasta. Sarjojen alkaessa toivotan seuran ja omasta puolesta iloa ja intoa yhteisen asian, jääkiekon parissa.

Kannustavin ja positiivisin kiekkoterveisin tsemppiä kaikille!

Sami Wahlsten

Toiminnanjohtaja

HPK-Juniorijääkiekko ry

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

040 455 6942 (ma-pe klo 9-14)

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8