Visa Pesonen jatkaa Kerhossa!
Julkaistu: 29.04.2024 11.30

Visa Pesonen jatkaa Kerhossa!

HPK-Juniorijääkiekko on solminut jatkosopimuksen Visa Pesosen kanssa. Visa Pesosen uusi työnimike on Valmennuksen kehittäjä.

Visa Pesonen on toiminut kuuden vuoden ajan HPK Junioreiden taitovalmentajana. Nyt työnkuva muuttuu ja jatkossa Visan osaaminen painottuu valmennusosaamisen kehittämiseen ja pelaajakoulutukseen muiden työtehtävien ohessa.

- Työ. Se jatkuu. On hienoa olla jatkossakin osa HPK-yhteisöä. Olemme suunnitelleet tulevaa kautta hartaasti, joten odotan innolla, että saan olla mukana myös toteuttavassa roolissa. Työnkuvan kirkastaminen antaa tähän myös hyvän mahdollisuuden, sanoo Pesonen.

Urheilujohtaja Ilkka Haapea on erittäin tyytyväinen Visan päätökseen jatkaa ansiokasta työtä Kerhossa.

- HPK organisaatioiden urheilustrategian painopistealueet keskittyvät pelaajapolun ja valmennusosaamisen kehittämiseen yhdessä seurakulttuurin ja hallinnon vahvistamisen kanssa. Visan jatko mahdollistaa HPK:lle muutoksen valmennusosaamisen kehittämiseen liittyviin toimenpiteisiin. Pystymme esimerkiksi panostamaan HPKlaisen toimintatavan suunnassa lastenvaiheen painopistekoulutuksiin. Tarkoituksena on koulutustoiminnan saattaminen osaksi joukkuetoiminnan arkea sekä lisätä valmentajien saamaa työntukea, toteaa Haapea.

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

040 455 6942 (ma-pe klo 9-14)

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8