HPK-Juniorijääkiekko ryJulkaistu: 22.12.2023 13.00

HPK-Juniorijääkiekon jäsenviesti joulukuu 2023

Jouluterveiset HPK-yhteisölle

Jääkiekkokausi 2023-2024 on puolessa välissä ja on aika rauhoittua joulun viettoon. HPK:n merkitys on Hämeenlinnassa valtava ja mitä seurassa tapahtuu herättää myös paljon kiinnostusta. Me haluamme kehittää organisaatiota entistä paremmaksi tulevaisuudessa. Haluamme, että tulevaisuudessa Hämeenlinnassa puhutaan entistä voimakkaammin HPK:sta, vaikka meillä on kaksi organisaatiota (Juniorijääkiekko ry ja HPK-liiga Oy). Meillä on hyvä yhteistyö HPK-liiga Oy:n kanssa ja Liiga Oy haluaa panostaa vahvasti myös tulevaisuudessa junioripuolen toimintaan. Organisaatio on muuttunut paljon viimeisen puolen vuoden aikana ja haluamme jatkossakin kehittää, että HPK on tulevaisuudessakin entistä vahvempi ja haluttu seura.

Lasten ja nuorten vaiheessa haluamme tarjota laadukkaan paikan harrastaa hienoa peliä nimeltään jääkiekko. Monelle nuorelle jääkiekko antaa valtavan määrän kokemuksia, elämyksiä, hyviä ystäviä ja myös kasvattavia kokemuksia toimia joukkueena. On todella tärkeää, että saamme mahdollisimman monta lasta mukaan toimintaamme ja pysymään myös hienon harrastuksen parissa mahdollisimman pitkään kasvaessa kohti aikuisuutta. Tällä hetkellä on hieno nähdä, että meillä on kasvamassa isoja ikäluokkia Hakiolla. Tämä antaa meille vahvan selkänojan tulevaisuuteen. Jääkiekon pitää olla lapsilla kivaa ja HPK:n järjestämiin tapahtumiin on kiva mennä harjoittelemaan, pelaamaan hyvässä ja turvallisessa HPK yhteisössä. Lasten liikuttaminen on erittäin tärkeätä myös yhteiskunnallisesti ja haluamme olla tässä HPK:n osalta vahvasti mukana Hämeenlinnassa ja lähiympäristössä. Myöhemmässä vaiheessa aletaan kilpailemaan aktiivisemmin ja silloin pitää olla positiivisia kokemuksia taustalla, jotka kantavat, kun huipulle valmistava vaihe alkaa. Pitää myös muistaa, että kaikkien toiminta ei tähtää huippu-urheiluun ja tämäkin puoli meidän pitää huomioida HPK:ssa.

Huipulle valmistavassa ja kilpajoukkue tasolla menestys on ollut todella hyvää useammassa ikäluokassa tällä kaudella. Joukkueiden valmentajat ja toimihenkilöt ovat tehneet hyvää työtä ja pelaajat ovat sen mukana kehittyneet. Tulevaisuudessa suuremmat ikäluokat nuoremmissa ikäluokissa antaa hyvän mahdollisuuden rakentaa laadukkaat joukkueet U16-U20 joukkueisiin. Tälläkin hetkellä meillä on erittäin paljon pelaajia, jotka ovat käyneet koko HPK:n pelaajapolun U20-joukkueeseen asti. Tässä olemme varmasti aivan kärkiseuroja valtakunnallisesti.

Organisaatiossa on tapahtunut suuria muutoksia. Organisaation rakenteita on myös muutettu, että tulevaisuudessa HPK olisi entistä vahvempi ja parhaita paikkoja jokaisen pelaajan kehittyä. Paljon asioita on tehty vuosien aikana hyvin, ja avaintoimintojen kehittämisellä haluamme jatkossa tarjota esimerkiksi entistä laadukkaamman pelaajapolun huipulle.

Seuran sisäinen ja ulkoinen viestintä on myös yksi tärkeä mihin haluamme tulevaisuudessa panostaa. Sen eteen teemme kovasti töitä, että saamme kehitettyä toimintaamme tämän osalta. Haluamme myös nostaa yhteistyökumppaneitamme tulevaisuudessa enemmän esille. Heidän merkitys toiminnassamme on erittäin tärkeää.

Tässä vaiheessa on aika KIITTÄÄ kaikkia toiminnassa mukana olevia pelaajia, valmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia, rahastonhoitajia, kioskin henkilökuntaa, yhteistyökumppaneita, toimiston henkilökuntaa ja muita vapaaehtoisia HPK:n toimintaan osallistuvia.

Rauhallista joulun aikaa kaikille HPK-perheille.

Tomi Källarsson

HPK juniorijääkiekon hallituksen puheenjohtaja

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

050 406 1625

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8