Julkaistu: 16.04.2024 09.30

HPK Juniorijääkiekko tehostaa varainhankintaansa

Kuten moni muukin laji, niin erityisesti jääkiekko taistelee harrastusten kustannusten kanssa. HPK Juniorijääkiekko ry pyrkii aktiivisesti kehittämään toimintaansa ja tuoreimpana uudistuksena toimintaan on rekrytoitu lisää voimaa varainhankintaan tekemällä yhteistyösopimuksen Heavy Events Oy:n kanssa.

HPK Juniorijääkiekon oman henkilöstön myyntityön lisänä tulevalla varainhankinnan tehostamisella pyritään sekä hillitsemään paikallisesti jääkiekon harrastamisen kulujen nousua sekä mahdollistamaan myös toiminnan kehittämistä monipuolisesti ja tuomaan mukaan uusia varainhankinnan keinoja.

”Hienoa, että pääsemme tekemään yhteistyötä Heavy Events Oy:n kanssa ja kehittämään varainhankintaa HPK Juniorijääkiekon hyväksi. Jyrki Rantanen on kokenut myynnin ammattilainen ja monelle tuttu Hämeenlinnan alueen tapahtumista. Hän varmasti tuo meille uusia kumppanuuksia, jotka haluavat olla mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastamista. Lähdemme yhdessä kehittämään kumppanuusverkostoa, sanoo Juniorijääkiekon puheenjohtaja Tomi Källarsson:”

”Yhteistyömme myötä HPK:n juniorikiekkoilu saa riskittömästi lisää mainostuloja sekä muuta varainhankinta-aktiviteettia muun myyntityömme ohessa ja juniorikiekkoilu on vahvasti esillä myös yrityksemme tuottamissa Kanta-Hämeen Messujen tapahtumissa, sanoo Heavy Events Oy:n Jyrki Rantanen. Rantanen tekee paluun jääkiekon varainhankintaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Aiemmin Rantanen oli ansiokkaasti mukana hämeenlinnalaisen naisjääkiekon esilletuonnissa ja markkinoinnissa manageri Jorma Hassisen apuna, kun naisten jääkiekkojoukkueen toiminnan eloonjäämisen eteen tehtiin työtä viime vuosikymmenen lopulla jääkiekon ja lentopallon yhteisen taipaleen päätyttyä.”

Lisätiedot:

Tomi Källarsson

tomi.kallarsson@k-auto.fi

0500-760775

Jyrki Rantanen

info@heavyevents.fi

045-6735769

HPK-Juniorijääkiekko Ry 

Kiekkoritarinkuja 3 D

13130 Hämeenlinna

050 406 1625

etunimi.sukunimi@hpk.fi

Y-tunnus: 0826837-8